Dotaz
Dotaz: Dobrý den, před 14 dny mi vypadla korunka – 6 nahoře. Při RTG bylo zjištěno, že mi předchozí zubařka neléčila jeden kanálek a ve druhém je zub. náčiní. Korunka mi byla nelepena, ale pro bolest byla odstraněna, dostala jsem ATB. Nyní, protože se stav po ATB nelepší, uvažuje zubař o vytržení zubu. Zubní lékař navrhuje můstek. Já spíše uvažuji o implantátu, ale nevím, zda nevadí, že mám i na 5 korunku.Děkuji. Renata Renata Odpověď: Njeprve bych správně ošetřil všechny kanálky a pokud to nepůjde, pak terpve zvážit extrakci. Odpovídá: MUDr. Martin Kittler
0
Implantáty admin 1 rokem 0 Odpovědi 311 zobrazení

Dotaz
Dotaz: Dobry den chcela by som sa opytat ze kolko by stalo dorobenie zuba?? vcera sa mi zlomil uz mi ho raz dorabali je to taka stvrtka chcela by som vediet ci by sa dalo ku vam objednat na tento zakrok Zuzana Odpověď: možností je více, je nutno posoudit přímo v ordinaci podle rozsahu. Plomba, korunka, fazeta. Podle toho je možno i stanovit cenu. Odpovídá: MUDr. Martin Kittler
0
Implantáty admin 1 rokem 0 Odpovědi 373 zobrazení

Dotaz
Dotaz: pane MUDr.co mám dělat,reklamovala jsem zubní můstek, měsíc nepřišla žádná odpověď, pak jsem požádala o vrácení peněz a pan doktor se stále k tomu nemá.děkuji Vám a přeji hezký den. magda Odpověď: Na každou reklamaci musí do 30 dnů odpovědět. Jinak postoupit na stom. komoru a na Kraj. Odpovídá: MUDr. Martin Kittler
0
Implantáty admin 1 rokem 0 Odpovědi 323 zobrazení

Dotaz
Dotaz: Dobrý den,čeká mě vytržení 3 předních spodních zubů. Chci se zeptat, zda mně bude dělan otisk pro dočasnou náhradu ihned po vytržení nebo je tam nějaký den pro zhojení. Děkuji za odpověď. Jitka H Odpověď: Většinou se dělá před vytržením aby v den vytržení se mohla náhrada již do úst nasadit. Odpovídá: MUDr. Martin Kittler
0
Implantáty admin 1 rokem 0 Odpovědi 321 zobrazení

Dotaz
Dotaz: Vazeny pane doktore, jakou rekonvalescenci doporucujete Vy po operativnim zakroku dvou implantatu na dolni a horni sestce.Pan doktor chce preventivne nasadit antibiotika.Kdy muzu opet sportovat a s jakou intenzitou(napr.tenis). Dekuji za odpoved Jitka jitka hajkerova Odpověď: Záleží, zda se bude doplnovat kost či ne. Podle toho je i rekonvalescence. Někdy dáváme ATB dokonce i před výkonem. Ale o celém průběhu Vás měl lékař poučit. Pokud tak neudělal, nenechal bych si uněj implantát zavést. Odpovídá: MUDr. Martin Kittler
0
Implantáty admin 1 rokem 0 Odpovědi 319 zobrazení

Dotaz
Dotaz: Dobrý den, pane doktore. Má dcera /22 let/má od včera vytrženou 6 vlevo nahoře. Jaká by pro ní byla nejvhodnější náhrada? Je poměrně velká investice do zubního implantátu nejlepší řešení? Nevznikají komplikace? A jaké výhody,případně nevýhody by přineslo řešení pomocí můstku. Děkuji za odpověď. S pozdravem Vladimíra Vladimíra Odpověď: Komplikace mohou jistě vzniknout, ale mujsí se řešit. Další řešení je můstek. předpokládám, že dcera nemý devastované zuby. tedy by se museli obrousit dva okolní zuby, relativně zdravé. Já, jako pacient, bych šel cestou implantátu. Neohrozím sousední zuby. Ale i v tomto případně je to individuální. V případě zájmu se na to mohu prosím nezávazně podívat a říci, jak bych to řešil…. Odpovídá: MUDr. Martin Kittler
0
Implantáty admin 1 rokem 0 Odpovědi 329 zobrazení

Dotaz
Dotaz: Dobrý den, dnes mi p.doktor našrouboval do kosti implantát. Dle snímku by mnělo být vše vpořádku. Samotný zákrok nebolel-byla jsem po injekci. Po půl hodině po zákroku to začalo hrozně bolet. Rozbolela mne celá pravá strana. Lékař říkal, že to bolet nebude. Nedalo se to vydržet a musela jsem si vzít prášek. Snad to přejde. Čím byla způsobena ta velká bolest, když čelist půl hodiny po zákroku byla stále umrtvena.Děkuji. Jaroslava Jaroslava Odpověď: je to chirurgický zákrok, zde bolest mlůže být až 3-5 dnů, ale i během této doby se musí zmenšovat. Odpovídá: MUDr. Martin Kittler
0
Implantáty admin 1 rokem 0 Odpovědi 344 zobrazení

Dotaz
Dotaz: Dobrý den pane doktore.Chodím pravidelně na zubní prohlídky. Letos jsem přešla k novému zubnímu lékaři a ten mi doporučil “doplnění kosti”.Mohla bych Vám poslat e-mailem můj RTG a poprosit o Váš názor?Děkuji za odpověď Lenka Odpověď: ano můžete a prosím připojte i dotaz. děkuji. Odpovídá: MUDr. Martin Kittler
0
Implantáty admin 1 rokem 0 Odpovědi 319 zobrazení